Uddannelsessteder

Erhvervsuddannelsen er det mest anerkendte studieforløb for kosmetikere

Bliv faglært kosmetiker og stå stærkt i din karriere

Den statsgodkendte erhvervsuddannelse som kosmetiker er dit faglige fundament og giver dig mulighed for at blive en del af en af kosmetikernes to fagorganisationer, som hjælper dig med at stå stærkt i hele din karriere.

Se hvem der står bag erhvervsuddannelsen som kosmetiker

NEXT København

PÅ NEXT København tilbydes erhvervsuddannelsen som kosmetiker med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Kontakt en studievejleder hos NEXT København
Hos NEXT Karriere får du svar på alle dine spørgsmål og overvejelser vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring NEXT Karriere på 33 88 03 00.

NEXT Uddannelse København
Rentemestervej 17
2400 København NV
www.nextkbh.dk

Syddansk erhvervsskole (SDE) i Odense

PÅ SDE i Odense tilbydes erhvervsuddannelsen som kosmetiker med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

På SDE i Odense kan du også kombinere din kosmetikeruddannelse med en gymnasial eksamen og få både svendebrev og studentereksamen. Se hvordan du kombinerer med en gymnasial eksamen:

Kontakt en studievejleder hos SDE
Hos SDE får du svar på alle dine spørgsmål og overvejelser, vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til SDE på 40 38 92 97.

Syddansk Erhvervsskole
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
www.sde.dk

TechCollege i Aalborg

PÅ TechCollege i Aalborg tilbydes erhvervsuddannelsen som kosmetiker med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

På TechCollege i Aalborg kan du også kombinere din kosmetikeruddannelse med en gymnasial eksamen og få både svendebrev og studentereksamen.  Se hvordan du kombinerer med en gymnasial eksamen:

Kontakt en studievejleder hos TechCollege
Hos uddannelses- og erhvervsvejlederne på TechCollege får du svar på alle dine spørgsmål og overvejelser, vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til TechCollega Aalborg på 75 50 51 00.

TechCollege
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg
Tlf.: 7250 5100
www.techcollege.dk

Bag erhvervsuddannelsen som kosmetiker står kosmetikernes fagorganisationer Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund (DFKF) og Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere (dofk). DFKF og dofk arbejder sammen for at udvikle og styrke kosmetikerfaget, så både kosmetikere, elever og selvstændige kan stå stærkt og stå sammen.

Kosmetikernes fagorganisationer er specialiseret i hudpleje- og wellnessbranchen
I dofk og DFKF skaber vi respekt om branchen ved proaktivt at håndtere fagets udfordringer. Det gælder, både når vi arbejder for, at pris og produkt skal hænge sammen, og når vi sammen sikrer det høje tekniske niveau på vores internationalt anerkendte kosmetikeruddannelse. Mere end noget andet, så støtter vi den enkelte kosmetiker eller klinikejer til at opnå mest mulig livskvalitet i hverdagen som kosmetiker.

Bliv faglært kosmetiker med en anerkendt uddannelse

Få en uddannelse med masser af fremtidsmuligheder
Den statsanerkendte erhvervsuddannelse som kosmetiker er en praktisk uddannelse, der giver dig mulighed for at arbejde i en hudplejeklinik, wellnesscenter eller som selvstændig i hele verden.

Se fremtidsmulighederne her

Er du mest til hud og skønhed eller spa og wellness?

På kosmetikeruddannelsens hovedforløb vælger du at specialisere dig inden for det område, der interesserer dig. Vælg mellem hud- og skønhedsbehandler eller spa- og wellnessbehandler.

Bliv klogere på dit specialeområde