Brug din passion for skønhed og wellness til at skabe din karriere som kosmetiker

Få en fremtid, hvor du skaber velvære, skønhed og forkælelse

Brænder du for manicure og sund hud eller spa og wellness? Som kosmetiker har du en spændende hverdag, hvor du forkæler mennesker med skønhedsbehandlinger eller afslappende wellnessbehandlinger.

Se dine fremtidsmuligheder som kosmetiker

De fleste kosmetikere finder job i hudplejeklinikker eller i spa- og wellnesscentre. Her skaber du behagelige wellness-oplevelser for andre mennesker eller styrker deres selvværd med hud- og skøndhedsbehandlinger.

Din kontakt med kunden er noget af det vigtigste for, at kunderne får en god og behagelig oplevelse. Med din høje faglighed har du evner til at give mennesker et velfortjent afbræk fra hverdagen og få dem til at stråle af sundhed.

Kosmetiker i en hudplejeklinik
Hvis du arbejder som hud- og skønhedsplejer i en klinik, vil din primære opgave være at udføre ansigts- og kropsbehandlinger, manicure og pedicure, voksbehandlinger samt farve bryn og vipper samt lægge make-up og lakere negle. Derudover rådgiver du kunderne og hjælper dem med at få en sund, smuk og velafbalanceret hud og et udseende, de er tilfredse med.

Kosmetiker i et spa- og wellnesscenter
Arbejder du derimod som spa- og wellnessbehandler, udfører du forskellige former for spaterapi og wellnessbehandlinger, giver velvære- og afspændingsmassage samt udfører ansigtsbehandlinger og vejleder i kropspleje. Her vil dine kunder komme til dig for at blive forkælet og mentalt afslappet.

Bliv en del af en verden af skønhed, velvære og forkælelse

Se mere om dit skoleforløb

Lær alt det praktiske og bliv vant til at arbejde med kunderne allerede som elev

Se mere om din læreplads

Drømmer du om at have din egen klinik? Hvor du kan udvikle dine egne idéer, skabe dit eget koncept, og hvor du er chefen? Med uddannelsen som kosmetiker har du mulighed for at få din drøm opfyldt.

Med din kosmetikeruddannelse udvikler du dig fagligt og personligt, og du bliver klædt på til at levere den gode service og kvalitet, der skal til for at skabe de gode oplevelser for mennesker. Det kræver hårdt arbejde at være selvstændig, men det giver dig også en enorm frihed. Det er dig, der bestemmer. Og det er dine idéer, som danner grundlaget for klinikken.

Du er chefen for holdet – sammen skaber I oplevelser
Hvad enten du arbejder med spa- og wellness eller med hud- og skønhedspleje, så bruger du din faglighed som kosmetiker samtidig med, at du er leder af din forretning. Du har ansvaret for selve klinikken og for, at dit team har det godt på arbejdet. Kun sådan får I tilfredse kunder, der bliver ved med at komme tilbage. Og dét er den bedste oplevelse! Så selvom det kan være udfordrende at være chef, er det fantastisk at skabe et hold, som sammen kan udvikle sig med klinikken.

Bliv en del af en verden af skønhed, velvære og forkælelse

Se mere om dit skoleforløb

Lær alt det praktiske og bliv vant til at arbejde med kunderne allerede som elev

Se mere om din læreplads

Få en karriere, hvor du forkæler mennesker hver dag

Brug din høje faglighed til at skabe behagelige oplevelser
De eneste steder, hvor du kan blive faglært kosmetiker i Danmark, er på tre af landets erhvervsskoler. Med uddannelsen får du en høj faglighed og evnerne til at give mennesker et velfortjent afbræk fra hverdagen og få dem til at stråle af sundhed.

Start din uddannelse her

Alle er her for at lære – og alle er passionerede

På kosmetikeruddannelsen er der en fælles passion for hudpleje, skønhed og wellness. Alt imens der deles ud af inspiration og erfaringer fra lærepladsen, opstår der nye kontakter og venskaber, som følger dig i din karriere som kosmetiker.

Se mere om uddannelsen